«Пані« ДНІПРОАЗОТ »-2021 - конкурс краси і чарівності

26 березня у Палаці культури «Хімік» пройшов довгоочікуваний конкурс «Пані «ДНІПРОАЗОТ »-2021 - яскраве свято краси і чарівності.

Організатори програми «Пані« ДНІПРОАЗОТ »-2021 підготували конкурсанткам нелегкі випробування: конкурс-дефіле, інтелектуальний конкурс« Руйнівники міфів », сценічну презентацію-конкурс« Космос в мені », в якому учасниці постали в образі різних небесних явищ, і звичайно, - самий головний і улюблений конкурс талантів, які у наших учасниць досить різноманітні.

Найцікавішим і змістовним виявився конкурс «Планети талантів», в якому кожна учасниця підготувала для виступу чудовий творчий номер, в якому найбільш яскраво розкриється її талант.

Журі було дуже непросто визначити лідерів, проте, з цим завданням експерти впоралися і ще до оголошення результатів оціночного протоколу кожен з членів журі відзначив традиційно високу організацію конкурсу, талант, красу і чарівність всіх учасниць. І тепер - головне: почесний титул Пані «ДНІПРОАЗОТ» -2021 завоювала Вікторія Бочка, художник-постановник ПК «Хімік» (ділянка побуту господарсько-побутового управління), корону їй передала Пані «ДНІПРОАЗОТ» -2016 Катерина Гафарова.

За участь і підготовку до програми кожна учасниця отримала грошову премію, а переможниці конкурсу вручено сертифікат-путівка на Базу відпочинку «Лазурне» в м. Приморськ і грошова премія. Хронологія конкурсу «Пані« ДНІПРОАЗОТ »триває, у нас з'явилася ще одна переможниця, і спасибі всім учасницям і організаторам за яскравий і красиве свято.