Шануємо учасників бойових дій

14 жовтня в нашій країні відзначають День захисника України. Українська армія веде боротьбу за збереження цілісності нашої країни. Серед працівників АТ «ДНІПРОАЗОТ» є учасники бойових дій (АТО, ООС).

Високий рівень соціальної відповідальності і турбота про працівників підприємства є одним з пріоритетних напрямків у реалізації кадрової політики АТ «ДНІПРОАЗОТ».

Напередодні Дня захисника України, вшановуючи учасників бойових дій – працівників нашого підприємства, згідно з наказом Голови Правління АТ «ДНІПРОАЗОТ» С.Л.Сідорова, разова премія в розмірі 500 грн. кожному буде виплачена працівникам підприємства – учасникам бойових дій (АТО, ООС) за списком: слюсар АВР ЕУ Стратонов В.М., начальник дільниці ЕУ Козачок А.С., електромонтер ЕУ Гайдук Г.В., електрогазозварювальник ЕУ Іншин Д.В., заливальник сплавів РУ Дмитрієв О.В., майстер РУ Швець Д.С., майстер РУ Плюта Р.Є., слюсар-ремонтник РУ Гавриков Є.О., слюсар-ремонтник РУ Миронець А.О., слюсар-ремонтник РУ Марусин Р.Л., слюсар-ремонтник РУ Прядка К.В., слюсар-ремонтник РУ Руденко О.В., слюсар-ремонтник ЦПА Мироненко І.В., слюсар-ремонтник ЦПА Варава О.О., апаратник ЦРХта СК Сафронов С.Є., апаратник ЦРХтаСК Бурчак М.А., слюсар з КВПтаА ЦРХтаСК Лепеха В.В., начальник зміни цеху карбаміду-1 Громовий А.А., апаратник цеху карбаміду-1 Умурзаков Р.В., машиніст насосних установок цеху карбаміду-1 Богданович В.О., апаратник цеху карбаміду-2 Адаменко Г.Є., апаратник УПВТНВ Грабко Д.О., слюсар-ремонтник УПВТНВ Дорошенко В.В., слюсар-ремонтник ЦСК Базаров Р.М., начальник дільниці цеху №1-Б Іваненко Ю.І., апаратник цеху №1-Б Фомічов А.В., апаратник цеху №1-Б Черненко В.В., машиніст компресорних установок цеху №1-Б Баранник В.В., машиніст компресорних установок цеху №1-Б Вєтошка А.О., машиніст компресорних установок (старший) цеху №1-Б Олейніченко С.М., електромонтер дільниці зв’язку УАтаЗ Чернецький М.В., вантажник ДСГ Старик В.Л., контролер ДПС ВОХОР Козлов В.В., водій-контролер ВОХОР Будніков А.В., водій-контролер ВОХОР Красношлик А.О., начальник варти ВОХОР Прісницький О.І., контролер ВОХОР Марченко В.В., слюсар з КВПтаА УАтаЗ Богінський О.М., слюсар-ремонтник ТЕЦ Іщенко Є.Л., електрогазозварювальник ЗЦ Іванов Д.В., помічник машиніста тепловоза ЗЦ Сизоненко А.С., слюсар з ремонту рухомого складу ЗЦ Козачок М.В., монтер колії ЗЦ Іванов Д.В., провідник із супроводження вантажів ЗЦ Кудін П.В., майстер-механік АТЦ Школяр А.В., заступник начальника цеху з експлуатації АТЦ Сюмак С.С., столяр УБМтаРР Бубирь А.В., асфальтобетонник УБМтаРР Макуха Д.М., виконавець робіт УБМтаРР Шепотинник Б.С., асфальтобетонник УБМтаРР Толмачов А.В., монтажник зовнішніх трубопроводів УБМтаРР Рильський Д.В., газорізальник УБМтаРР Конєв С.В., електрозварник УБМтаРР Перетяка А.В., машиніст котлів ЛОК «Хімік» Шевчик С.П.