«ДНІПРОАЗОТ» цінує здоров'я сімей трудових

У серпні для самих маленьких пацієнтів санаторію-профілакторію “Хімік” був приготований приємний сюрприз - спеціально обладнана сучасним розважальним комплексом дитяча ігрова кімната. На відкриття нового розважального комплексу в ЛОК «Хімік» приїхав Голова Правління АТ «ДНІПРОАЗОТ» С.Л.Сідоров, а також його заступник, директор з загальних питань І.В.Ілларіошін. Ігровий комплекс - це, по суті, яскравий сучасний атракціон всередині приміщення ЛОК «Хімік», де діти зможуть розважатися в будь-яку погоду.

В ігровій кімнаті профілакторію дітвору чекає великий запас яскравих, нарядних іграшок.

Рівень якості медичних послуг в лікувально-оздоровчому комплексі «Хімік», якому в кінці минулого року виповнилося 50 років, - один з найвищих в регіоні, а за багатьма показниками - і в Україні. У всі часи керівництво підприємства і профспілковий комітет приділяли заводської здравниці особливу увагу, зберігаючи його потенціал, незважаючи на виклики часу. Медичні працівники нашого санаторію-профілакторію мають високу кваліфікацію, вони завжди уважні, дбайливі, віддані улюбленій справі всією душею. ЛОК «Хімік» - це цілюща сила добра - головною традиції і характеристики профілакторію. Сила добра відчувається в кожній дії медичних працівників, залишається незамінною при всіх сучасних можливостях медичної техніки. Це головне і незаперечна досягнення ЛОК «Хімік». До цієї живої, цілющу силу додається і постійна вагома підтримка керівництва підприємства, де здоров'я людей трудових дійсно цінується.

В обладнаній розважальним комплексом дитячій ігровій кімнаті ЛОК «Хімік». На знімку: Голова Правління АТ «ДНІПРОАЗОТ» С.Л.Сідоров і головний лікар ЛОК «Хімік» О.В.Шестак.

Керівництво підприємства приділяє заводської здравниці особливу увагу. За останній рік для ЛОК «Хімік» придбано низку сучасних медичних апаратів для оздоровлення відпочиваючих.

Діагностичний апарат