День східної кухні вийшов на славу!


День східної кухні в їдальні №12

Схід, як відомо, справа тонка. І східна кухня – різноманітна, багата різними смачними стравами – справа не менш делікатна, що вимагає від кухарів великого кулінарного мистецтва. Але працівникам нашого цеху громадського харчування працьовитості, досвіду, кмітливості, а головне – бажання порадувати працівників «ДНІПРОАЗОТу» різноманітністю – не позичати. Тому з великим успіхом у всіх їдальнях і буфетах ПАТ «ДНІПРОАЗОТ» 28 березня пройшов День східної кухні, який порадував асортиментом відмінних страв всіх азотчиків, що відвідали в цей день столові підприємства.

До організації Дня східної кухні в ЦГХ підійшли творчо, з великою вигадкою. Це стосується і вибору страв, і зовнішнього оформлення – сервірування, і навіть нарядів робітниць столових.

З скарбнички рецептів страв, подарованих нам Сходом, в ЦГХ вибрали кращі – традиційні пиріжки, узбецькі коржики та узбецький гороховий суп з особливими галушками, а ще – ароматний, соковитий шашлик, який отримав заслужену високу оцінку навіть у вимогливих гурманів.

День східної кухні в цехах підприємства пройшов на відмінно. Оригінальні страви користувалися високим попитом і розкуповувалися дуже жваво. Дякуємо нашим майстриням з цеху громадського харчування – вони старалися не дарма. Завдяки їх кулінарному мистецтву відвідувачі їдалень не тільки із задоволенням, смачно пообідали, а й отримали заряд енергії, позитиву і гарного настрою на весь день.