Про смачну здорову їжу і не тільки

Начальник цеху громадського харчування Васильєва Л.В.

День працівників торгівлі та громадського харчування для хімічного гіганта в чомусь досить значущий. Це свято працівників їдалень, буфетів – індустрії особливої, зі своїми традиціями, технологіями, історією.

У цеху громадського харчування «ДНІПРОАЗОТ» відбувається позитивне явище – колектив ЦГХ омолоджується: три завідувачі їдалень – молоді працівниці, на яких покладають великі надії.

У травні ЦГХ почав співпрацювати з Територіальним центром соціального обслуговування дітей-інвалідів та одиноких людей похилого віку Південного району. У цьому напрямку проведена велика робота, і весь колектив намагається на не великі кошти надати пацієнтам центру повноцінне харчування. Технологи цеху постійно працюють над тим, щоб урізноманітнити і зробити калорійним меню обідів. Це, безумовно, стосується і обслуговування працівників «ДНІПРОАЗОТу» в їдальнях і буфетах підприємства.

Технологів ЦГХ по-особливому видно під час традиційних кулінарних акцій. Щомісяця проводяться дні національної кухні, тематичні виставки-продажі кулінарних виробів і випічки – все це під маркою ЦГХ традиційно користується значним попитом.

За багатьма відгуками, ЦГХ успішно відпрацьовує і загальнозаводські святкові заходи. Це загальні заходи, в яких кожен бере участь, не просто виконуючи безпосередньо посадові обов'язки, але уболіває за свою справу.

Говорячи про старе загартування, раніше в складі «ДНІПРОАЗОТу» працювало 29 їдалень, буфети, кафе. Але підприємство реструктуризували, відповідно, значно скоротилася і кількість об'єктів. Важливо при цьому, що зберігся стрижень колективу, його хороші традиції, його унікальні кадри.