Після млинців – «тиждень випічки»

Хоч до Масляної ще далеко, але цех громадського харчування вже порадував азотників «тижнем млинців», яка стала першою акцією громадського харчування в новому році.
З 10 по 13 січня на центральній прохідній підприємства з десятої години ранку і в обідню перерву можна було поласувати гарячими млинцями, які випікалися безпосередньо при покупцях.
Крім цього, 12 січня було проведено «день східної кухні», його замовили самі азотники. Він проходив у всіх азотівських столових громадського харчування, і таким чином було охоплено більш широке коло людей. Були також східні пиріжки – самса, шашлик – про це теж просили відвідувачі їдалень.
Наступна тематична «акція» – «дні сімейних пирогів»: 24 і 25 січня будуть продаватися пиріжки, кулеб'яки, розтягаї і інші вироби з тіста.