Відпочиваємо - культурно. Їмо - по-нашому!

6 вересня в ЛОК «Хімік» відпочиваючих порадували приємним сюрпризом – чудовим меню в рамках Дня української кухні. Тематично прикрашений обідній зал: за тином, прикрашеним соняшниками і керамічними казанками, красувалися величезні гарбузи і кавуни – не муляжі, а дивом доставлені з полів городні красені. На столі поруч з декоративним куточком чудово креативні (а попросту творчі, щедрі на вигадку) організатори свята, адресованого розуму, серцю і шлунку одночасно, виставили макітру з варениками. Стіни їдальні були прикрашені рушниками, кожен з яких заслуговує особливої історії – вишиті вони майстринями до 50-х років минулого століття, а фарби збереглися первозданні - яскраві, веселі, соковиті. Вдосталь намилувавшись на видовища, відпочиваючі згадали і про хліб. В меню святкового дня був апетитний борщ зі сметаною, галушки з тушкованою куркою і підливою, сало, компот зі слив. А на вечерю – ковбаски українські, картопля з кропом, пиріжки-куточки зі сливами.




